Skärgårdsredarna tillsammans med vår medlem Kapten Göran Hahne och M/S Soten hälsar oss välkomna till sagolika Smögen!

En försmak vad som väntar er

Bilderna talar för sig själva, att här kommer vi få ett njutbart årsmöte och fina minnen tillsammans i Smögen och Smögens Hafvsbadl

16 mars
Vi startar mjukt kl. 11:30 med kaffe och smörgås och inväntar tillresande samt gör gruppindelning. Efter förmiddagskaffet beger vi oss för tur med M/S Soten i Sotens Kanal, där lunch och inmundigas med efterföljande gruppövningar. Årsmötet tar vi i konferensen efter båttur, då alla tillresta bör ha kommit. Trerätters middag serveras på hotellet.

17 mars
Dag två startar med frukostbuffé på hotellet och därefter förflyttar vi oss till konferensen. Här redovisar vi gemensamt resultatet av gårdagens gruppövningar. Hotellet tar väl hand om oss och ger oss bränsle i form av förmiddagsfika med kaffe/te och hembakad kaka. Lunch serveras på hotellet och därefter beger vi oss till Smögens hamn där det blir rundvandring med guide, medlemsvisning av flotte med frågestund och folkbildning om fiske och det klassiska båtlivet som vuxit fram genom generationer.
Här är det stora programmet slut.

För priser och anmälan ber vi medlemmar att logga in på medlemssidan.

16–17 mars
*På medlemssidan kan ni läsa vidare om boende i dubbel respektive enkelrum, välkomstfika 11.30-12.00, lunchtur med M/S Soten i Sotens kanal inklusive fika, eftermiddagskonferens Årsmöte, trerätters middag med två glas vin, övernattning Smögens Hafvsbad, frukostbuffé, förmiddagsfika, konferens, lunch, föreläsning med guide om Smögen

18 mars – Förläng din vistelse i Smögen
Önskar du bo ytterligare en natt eller spendera helgen och njuta av Smögen?
Hotellet ger Skärgårdsredarna rabatterat pris för ytterligare nätter inklusive frukost

Göran Hahne, vår Ciceron i Smögen, erbjuder om vädret tillåter, att ta oss med på vidare program under lördagen den 18 mars, såsom visning av Hållö Fyr https://www.hallofyr.se/ samt besök på Skandiamuseet i Lysekil http://www.llaurin.se/

För de som visar intresse kommer vi att samåka med varandra, de av oss som kommer med bil i första hand. Tur till Hållö Fyr blir med en eller två båtar. Detta är utöver ordinarie program. Pris beror på hur många vi blir och självfallet om vädret tillåter båtfärd.

Logga in på medlemssidan och anmäl dig redan idag!

VARMT VÄLKOMNA TILL SMÖGEN