Skärgårdsredarna firar 30-årsjubileum 2018. Det firades ordentligt av medlemmarna vid höstmötet 10-11 oktober i Tällberg där föreningen en gång bildades.

Mötet inleddes med höstmötesförhandlingar och en workshop om besöksnäring där det kom fram många kreativa förslag på hur man kan jobba med frågan. Dag två var festdag och den inleddes med mösspåtagning och bubbel samt besök av en kulande dalkulla. Därefter blev det teambuilding där lagen fick uppgifter att lösa. Många gick även en guidad rundvandring på området med Klockar Pelle. Vid lunch åkte hela gänget ut med m/s Gustaf Wasa på Siljan, som visade upp sig i sin vackraste höstskrud i solskenet. På kvällen fortsatte festligheterna med festmiddag, många överraskningar och underhållning av covergruppen 2njoy.

Bilden längst ned: Ordföranden Bertill Pevantus tackar av festgeneralerna Ulrika Kommes och Lotta Rammus.