Årets Skärgårdsrederi 2017 blev Skärgårdslinjen med m/s Trubaduren

Skärgårdslinjen i Göteborg och Bohuslän med passagerarfartyget Trubaduren har av branschorganisationen Skärgårdsredarna utsetts till årets Skärgårdsrederi 2017.
Prisutdelningen ägre rum vid Skärgårdsredarnas årsmötesmiddag 16 mars på Vasamuseet.
Motiveringen: Rederiet har på ett kreativt sätt utvecklat nöjeslinjen med show och guider till ett starkt inslag och alternativ till det övriga kroglivet. Detta bidrar till att kunder och gäster får upp ögonen för kryssningstrafiken i kustnära områden. Rederiet verkar för att ständigt utveckla både personal, idéer och koncept på ett anpassningsbart sätt. Rederiet har också genomfört en generationsväxling, vilket visar att man på ett bra och starkt sätt kan överta och förvalta men också utveckla och förnya bra idéer till moderna upplevelser.

På bilden fr v: Prisutdelare Göran Ahlkvist, Marie-Louise Åman, Annica Åman, Björn Åman och Anders Åman från Skärgårdslinjen i Göteborg och Bohuslän AB.