Den 27 april arrangerar Sjöfartsforum, tillsammans med Lighthouse, SSPA Sweden AB, Underhållsföretagen, Svenskt Marintekniskt Forum och Swedocean, Stora Marindagen på Svenska Mässan i Göteborg. Stora Marindagen – med både seminarium och utställning – handlar om framtidens sjöfart. Seminariedelen är uppdelad i tre delar där deltagarna fritt kan välja mellan föredrag om Framtidens bränsle, Framtiden teknik och Framtidens hållbara sjötransporter. Talarna spänner över ett brett fält från gas och bränslecellsteknik, lättviktsmaterial och air lubrication till ökade möjligheter för kustsjöfarten och visioner för hur vi kan utnyttja vattenvägen i städer.
De företag som önskar vara med som utställare kontaktar m-l.hansen@uhfg.se
Tid och plats: 27 april, kl 8.15 – 16.45 plus drink och mingelmiddag för de som önskar, Svenska Mässan, Göteborg
Mer information, pris och anmälan på www.marindagen.se
Alla anställda i företag som är medlemmar i Sjöfartsforum får medlemsrabatt. Rabatten gäller även utställare.